Çorum Anadolu Lisesi mezunudur. Lisans öğrenimini Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği´nde tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü´nde yine Okul Öncesi Eğitim alanında kaynaştırma eğitimi uygulamaları üzerinde çalışma yaparak Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Şu anda Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Okul Öncesi Eğitimi alanında Doktora eğitimini sürdürmektedir.

2009 yılında İskilip Azmimilli İlköğretim Okulu´nda okul öncesi öğretmeni olarak göreve başlamıştır.

İskilip Anaokulu´nda 2013-2016 yılları arasında okul öncesi öğretmeni, 2016-2019 yılları arasında okul müdürü olarak görev yapmıştır.

2019 yılı Eylül ayından bu yana Çorum Şirinler Özel Eğitim Anaokulu’nda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.

(364) 214 0417 Eposta